Antennestraat 64-66  |  1322 AS  |  Almere  |   +31(0)88-0065555  |  info@tsr-online.nl
TSR Total Sound Reinforcement BV

Branches

Voldoen aan de verwachting en professionaliteit tonen, zonder te overdrijven. In een overheidsgebouw, bibliotheek of zorgorganisatie staat techniek in dienst van het publiek. Doelmatigheid zonder franje.

Presentatie, inleiding, voordracht. Trainer, boegbeeld of verkoper. In het zakenleven worden toehoorders meegenomen en overtuigd. Techniek als gereedschap voor een beter, sneller of zekerder resultaat.

Geluid, licht, actie, stilte. Timing en dosering. Sensatie en effect. De professional neemt het podium, in het licht, waar mens en techniek versmelten tot een statement dat het publiek laat ademen op het ritme van de voorstelling.

Festivals en publieke evenementen verlangen strikte plannen, verantwoordelijke rollen en nagekomen afspraken. Sinterklaasoptocht, popconcert of braderie, het moet goed, onder controle en feilloos.

Compromisloze A/V techniek, precies wat nodig is. In vergaderzaal, presentatieruimte of auditorium. Verstaanbaar transparant geluid. Schaalbaar en schakelbaar licht. Altijd beschikbaar, eenvoudig in gebruik.

Het weer, het nieuws, een product, een adres. Een levende wanddecoratie waarin beelden en boodschappen elkaar continu opvolgen. Sfeer, informatie of propositie verpakt in een aantrekkelijk tijdverdrijf.

Racks, mic’s, rigs. Uw project, onze faciliteiten. Onze sets uit ons arsenaal waarmee wij zelf artiesten, events en festivals audio-visueel ondersteunen, zijn er ook voor branchegenoten.

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other