Antennestraat 64-66  |  1322 AS  |  Almere  |   +31(0)88-0065555  |  info@tsr-online.nl
TSR Total Sound Reinforcement BV

Branches : Business 2 business

De focus moet liggen op de presentatie. Of het een lezing is of een performance. Pure aandacht voor de spreker. Want het is de inhoud die telt. Met minimale middelen het maximale bereiken. Wij de techniek, u de inhoud. Door no-nonsense ontzorging en zeker weten dat het werkt.

Event organizers, facilitaire diensten, secretaresses of management assistenten. Zelfs stagiaires melden zich bij ons: regel ons geluid en beeld. Soms ook licht. En precies dat doen wij dan. We regelen het. Doelmatig en op maat. Met alle complexe zaken aan onze zijn van het podium en de eenvoud aan de uwe. Plus de resultaten. Een ding is altijd zeker: op ons kunt u rekenen. Techniek in dienst van het doel. Die is er namelijk voor u, nooit andersom.

TSR verhuurt jaarlijks ontelbare audio- en lichtinstallaties voor lezingen, trainingen, cursussen, debatten en podiumkunsten in kleine tot middelgrote omvang. We bieden faciliteiten te huur, maar totale ontzorging is wat we leveren. Met meestal een van onze technici als ervaren steun en toeverlaat.

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other