Antennestraat 64-66  |  1322 AS  |  Almere  |   +31(0)88-0065555  |  info@tsr-online.nl
TSR Total Sound Reinforcement BV

Branches : Publieke events en festivals

Twee-, vier- of tienduizend mensen. Zinderende verwachtingen, voelbare spanning. Licht, rook, kleur. Geluid, ritme, bas. Aanwassende sentatie om ons heen, alles leeft mee in de harmonie tussen podium en publiek. Niet te hard, niet te zacht. Niet dreunend, niet sissend. Onzichtbare mensen, één kloppend hart.

Overheden, instellingen en organisaties willen toegewijde samenwerkingspartners. Niet om louter mee te eten, maar voor het samen koken en afwassen. De leuke dingen en de minder. Samen doen. Dat is partnership van idee tot evaluatie. Gaffer of programmeur. What’s in a name. Met kilometers kabel, megawatts vermogen, projectplannen, randvoorwaarden, voorschriften, budgetten en protocollen. Succesvolle evenementen of festivals komen voort uit blijvend geïnspireerde projectteams die gedurende lange tijd samen durven dromen. En bouwen. Co-creëren. Blijvend professioneel en onder controle. En leuk.

TSR zit aan de juiste tafel. Daar waar de beslissingen worden genomen brengen wij helderheid, stimuleren wij voortgang en helpen wij de besluiten nemen. Door onze inzichten en ervaringen mee te brengen. Met oog voor alle disciplines en respect voor partijen. Dat is co-creatie.  En ontzorging. Vanaf dag één. Complexe multi-disciplinaire projecten. Wij doen het niet alleen. Dus, consider it done.

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other