Antennestraat 64-66  |  1322 AS  |  Almere  |   +31(0)88-0065555  |  info@tsr-online.nl
TSR Total Sound Reinforcement BV

Expertise : Connect

Effectiviteit verhogen met de nieuwste av-toepassingen

Verkoop van audiovisuele apparatuur gaat voor TSR verder dan enkel het leveren van de losse componenten. We zorgen voor een installatie die exact is afgestemd op uw wensen en dat passend binnen elk budget. In de meeste gevallen volstaat een basisinstallatie die bij verschillende events aan te vullen is met materiaal van TSR. Veel van onze klanten ervaren deze combinatie als een grote meerwaarde.

Om wat voor omgeving het ook gaat: een effectieve vergaderruimte, sfeervol restaurant, attractieve winkel, gezellige bar of een warm hotel of discotheek.  TSR biedt uiteenlopende mogelijkheden waarmee u effectiever kunt werken, uw product beter kan presenteren of uw klanten kunt entertainen.

We zorgen voor instore-communicatie met videoschermen voor narrowcasting. We voorzien vergaderruimtes en boardrooms van beeld- en geluidsapparatuur voor bijvoorbeeld spraak- of zaalversterking. En vaak zijn we al vanaf de bouw bij een project betrokken, zodat de apparatuur geheel volgens de bouwkundige regels en met optimale akoestiek binnen de ruimte kan worden geïntegreerd.

We bieden verregaande mogelijkheden voor collaboration. Noisemasking voor spraakprivacy. Technische oplossingen waarmee u via telefoon, video en internet effectiever met anderen kunt samenwerken, informatie delen of vergaderen. Of we integreren hoogwaardige presentatiemogelijkheden die bovendien eenvoudig te bedienen zijn, zodat u zonder zorgen een goede indruk maakt.

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other