Antennestraat 64-66  |  1322 AS  |  Almere  |   +31(0)88-0065555  |  info@tsr-online.nl
TSR Total Sound Reinforcement BV

Expertise : Solutions

Bijzondere vraagstukken verdienen een bijzonder antwoord. Als het er niet is maken wij het. Solutions maakt unieke oplossingen voor Theaters, Productiebedrijven, Studio’s en verhuurders.  Een eigenwijze visie, nooit willen opgeven en gouden handen. De perfecte mix voor de perfecte oplossing.

Een oplossing is er voor een probleem. Voor elk probleem. Zoals complexe techniek onzichtbaar in een stijlvolle klassieke omgeving verstoppen. Of tientallen draadloze microfoonkanalen naast elkaar zonder interferentie in de lucht houden. Of het scheppen van een evenwichtige geluidsdruk in een hal, zonder staande golven. U kunt het niet bedenken, of wij kunnen het oplossen.

Begrijpt u bovenstaande voorbeelden. Zo ja, dan begrijpt u wat wij bedoelen. Zo niet, wij wel. En dat is de crux. TSR technici weten wat nodig is, welke oplossingen er zijn, waar ze te krijgen zijn en hoe ze geïmplementeerd kunnen worden. En daarna maken we die oplossing. Veelal met gebruikmaking van speciale componenten en in op maat gemaakte oplossingen.

 

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other