Antennestraat 64-66  |  1322 AS  |  Almere  |   +31(0)88-0065555  |  info@tsr-online.nl
TSR Total Sound Reinforcement BV

Expertise : Support

Regulier onderhoud van audiovisuele apparatuur

Als u weleens te maken heeft gehad met technische storingen vlak voor een belangrijke vergadering of presentatie, dan kent u de noodzaak van goed functionerende audiovisuele apparatuur. Met de specialistische onderhoudsprogramma’s van TSR blijft uw apparatuur in topconditie.

We verzorgen regulier onderhoud en jaarlijkse check-ups, maar ook technische ondersteuning met snelle responstijden als apparatuur onverhoopt wel uitvalt. Bovendien kan als de nood echt aan de man is, altijd een beroep worden gedaan op de apparatuur van TSR zodat uw event gewoon door kan gaan.

Om veilig gebruik van elektrische apparaten zoals audiovisuele apparatuur te garanderen, moeten deze volgens de NEN 3140 normering periodiek gekeurd worden. TSR is gekwalificeerd voor het uitvoeren van dergelijke keuringen. Een NEN 3140-keuring bestaat uit een visuele inspectie een meting en een test. Uiteraard keuren we onze eigen apparatuur, maar we voeren dergelijke keuringen ook uit voor klanten.

Nog een voordeel: goed onderhouden geluids-, licht, of videoapparatuur gaat langer mee. Zo hoeft apparatuur niet langer op basis van een inschatting worden vervangen, maar krijgt u met een onderhoudsprogramma van TSR een reëler overzicht over de afschrijving. Zo wordt een (her)investeringsadvies met deugdelijke managementinformatie onderbouwd.

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other