Antennestraat 64-66  |  1322 AS  |  Almere  |   +31(0)88-0065555  |  info@tsr-online.nl
TSR Total Sound Reinforcement BV

Happenings

Veel meer dan het Nederlandse ‘gebeurtenis’ drukt de term ‘happening’ uit waar onze expertise toe leidt. Niet iets wat gebeurt, maar iets wat het publiek overkomt; een beleving. Of het een feest, een beach party, iets op toneel of in theater is. Op locatie in een bos, bedrijfshal of openbaar gebouw, een happening tilt de deelnemers uit hun omgeving en neemt ze mee.

Elke gebeurtenis waaraan wij met onze expertise een bijdrage leveren heeft recht op een maatwerk aanpak. Immers, geen aanleiding, publiek of moment is hetzelfde. Maar dat is achter de schermen. Daarvan maken wij een succes door kennis, goede planning en strikte uitvoering. Maar met wat er vóór de schermen kan gaan gebeuren helpen we u ook graag. Want natuurlijk deden wij al talloze feesten, productlanceringen, openingen, inhuldigingen, jubileums. Om het in een metafoor te zeggen: we kunnen geweldig koken, maar we weten ook heel goed wat onze gasten lekker vinden.

Daarom vindt u hier acht veelvoorkomende happenings uit onze dagelijkse praktijk. Waarvan wij door ervaring hebben geleerd wat de faal- en succesfactoren zijn. Voor u ter inspiratie.

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other