Antennestraat 64-66  |  1322 AS  |  Almere  |   +31(0)88-0065555  |  info@tsr-online.nl
TSR Total Sound Reinforcement BV

HappeningsĀ : Concert

Bij een concert komt de taal van de muziek werkelijk tot leven. Publiek dat temidden van honderden vreemden de ogen sluit, meezingt of uitbundig danst, dat is beleving. Dat is opgaan in de muziek, de taal van het hart. Om dat te bereiken verlangt elk instrument, elke stem, elk samenspel een intelligente inzet van versterking en reproductie. Een goede en in de sfeer passende verlichting maakt het moment compleet. Voor wie de ogen weer even open doet.

In een concert kan van driftige popmuziek in een zaal of een open ruimte genoten worden, zonder dat sprake is van schallende of schelle klanken. Of het kan gaan om lichtvoetige, bijna fluisterende klassieke klanken, waarin de harmonischen transparant elk detail van de virtuositeit benadrukken. TSR richt bij een concert de ruimte in met de invididuele toehoorder in het vizier. Zo geniet iemand die aan het podium staat tenminste zoveel als iemand die helemaal achterin verblijft. Concerten zijn de masterpieces van onze geluidstechnici.

En het zijn de koorstukken van onze belichters. Bij het ene concert een dynamische opzwepende lichtshow, bij het andere een ingetogen sfeerbepaler. Super licht, of intiem obscuur.

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other