Antennestraat 64-66  |  1322 AS  |  Almere  |   +31(0)88-0065555  |  info@tsr-online.nl
TSR Total Sound Reinforcement BV

Corporate History

Oprichters Han Wassink en Martijn Groot kennen elkaar van jongs af aan. Zoals veel mensen maken ze kennis met de sensatie van geluid en licht op schoolfeesten. Maar in plaats van alleen de sfeer te beleven, wil het tweetal sfeer maken. Op de middelbare school bieden het schooltoneel, vieringen en feesten de gelegenheid om die passie op grotere schaal eigen te maken. Ook de samenwerking tussen de disciplines van artiesten, muzikanten, acteurs, regie en dirigent wordt al hier een tweede natuur.

In 2003 is de oprichting van TSR Total Sound Reinforcement VOF een feit. Poppodium De Meester, De Schoor en Tumult waren klanten van het eerste uur en zijn het gebleven. Daarna kwamen De Glasbak, Theaterschool Almere, De Nieuwe Bibliotheek en de Sinterklaasintocht. En vele anderen. In deze periode legden Han en Martijn de sleutel van hun succes bloot: niet alleen de juiste dosis techniek naar binnen brengen, maar vooral toegevoegde waarde scheppen bij het vertalen van de vraag naar de oplossingen en goede communicatie in alle lagen van de samenwerking.

Toegevoegde waarde

Het heeft geleid tot het TSR dat we nu kennen. Een organisatie met een team van medewerkers dat succesvol is door kennis van de beleving van muziek, licht en totale sfeer. Niet onderscheidend door het hebben van de faciliteiten, de kennis van techniek of de macht van de volumeknop, maar door de creatie van toegevoegde waarde en sterke communicatie.
Het is ook het TSR van de toekomst. Waarin niet Han en Martijn centraal in de operatie figureren, maar waarin zij de inspirators en aanjagers zijn voor een team dat grotendeels zelfsturend opereert. Zodat de lijnen tussen opdrachtgever(s) en opzet en uitvoering van een project zo kort mogelijk zijn en operationele eenheden zelf uiterst flexibel en daadkrachtig kunnen optreden.

In 2017 is TSR een merk in de regio. Naast de oprichters werken er inmiddels 10 vaste krachten. Daarnaast worden op onze projecten wekelijks onze vertrouwde freelancers ingezet. TSR doet nagenoeg alle (groot)stedelijke evenementen in de stad en levert audiovisuele oplossingen aan klanten in de gehele randstad. Maar ook in de rest van het land komt u TSR natuurlijk dagelijks tegen. TSR gaat de toekomst in met een heldere focus op de beste oplossing. Verhuur en verkoop.

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other