Antennestraat 64-66  |  1322 AS  |  Almere  |   +31(0)88-0065555  |  info@tsr-online.nl
TSR Total Sound Reinforcement BV
16 augustus 2018

Vacature installatietechnicus AV M/V (niveau MBO+)

Als installatietechnicus AV bij TSR Total Sound Reinforcement B.V. zorg jij voor de montage, inbedrijfstellen en opleveren van slimme en doeltreffende audiovisuele installaties. Door  de goed uitgewerkte technische tekeningen en projectplan kun je snel aan de slag om de wensen van de klant te verwezenlijken. Je wordt niet weerhouden door tegenslag, maar zorgt voor de juiste oplossing. Ook onderhoud of service aan bestaande installaties zijn je niet vreemd. Je pro-actieve, klantgerichte en collegiale houding maken dat klanten je graag zien komen om hun uitdagingen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Die aanpakkers mentaliteit, daar houden wij van bij TSR!

Je gaat op een nauwkeurige en klantgerichte manier te werk, waarbij zelfstandig en accuraat werken centraal staan.

Activiteiten

– Mede voorbereiden van een project (voormontage, testen, tekenen)
– Leggen van bekabeling en monteren van hardware
– Monteren en in gebruik stellen van installaties met componenten en programmering van bijvoorbeeld Crestron, Extron, Ecler, RCF, Panasonic, LG, Samsung, Barco, Christie enz.
– Nauwkeurig afstellen van projectoren, geluidsinstallaties
– Onderhouden van installaties
– Oplossen van storingen bij klanten
– Aansturen van hulp- of inhuur monteurs of installateurs
– Nauw contact met de werkvoorbereider verkoop
– Nauw contact met installateurs en andere monteurs
– Betrokkenheid bij documentatie en oplevering project

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft goede communicatieve vaardigheden en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je bezit de vaardigheid van abstracte info een gedetailleerd en overdraagbaar projectplan te maken. Je bent klant- en servicegericht, kunt goed werken onder tijdsdruk en bent zeer nauwkeurig en betrouwbaar. Tevens kun je omschreven worden als flexibel, pragmatisch, oplossings- en resultaatgericht. Je bent goed in staat zelfstandig te werken en snel te schakelen.

– Minimaal Electro niveau 3-4 eerste monteur Middenkader
– Relevante ervaring met integratie en installatie van av-installaties
– Relevante ervaring met het aanbrengen van e-installaties
– Relevante ervaring met opdracht en projectvoorbereiding
– Kennis van bouwprocessen en rollen
– Kennis van installatiematerialen
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
– Goede beheersing van de Engelse taal in woord en schrift
– Affiniteit met IT/ICT systemen is een pre
– In bezit van rijbewijs B

Bedrijf

TSR Total Sound Reinforcement B.V. is een dynamisch bedrijf. TSR bestaat nu 15 jaar en heeft de laatste jaren een groeispurt doorgemaakt. Wij hebben de verhuur en verkoop van/voor evenementen techniek en alles dat daar bij komt kijken naar een hoger plan getild. Klant tevredenheid, slimme oplossingen en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Wij lossen het op’ is onze mantra. ‘Niet de duurste oplossing maar de béste oplossing’, offreren wij onze klanten.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een baan in een enthousiaste omgeving. Meedenken wordt zeer gewaardeerd en zelfs verwacht. Je werkt met mensen wiens werk hun passie is en dat merk je aan de inzet en betrokkenheid van je collega’s. De bedrijfscultuur is informeel en open. Je zult snel veel ervaring opdoen in de grote verscheidenheid van projecten en opdrachten die bij TSR de revue passeren. Er is ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij TSR. We kijken samen naar relevante opleidingen of andere verdieping als dit binnen jouw functie past.

Herken jij jezelf in deze vacature? Krijg je zin om je tanden in deze baan te zetten? Laat ons dan weten waarom we jou moeten hebben voor deze functie en stuur je motivatie brief, CV en relevante referenties naar hr@tsr-online.nl

Tot ziens bij TSR?!

Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other